Бриджит  Макрон смята, че всяла  жена на 70, която е

...
Бриджит  Макрон смята, че всяла  жена на 70, която е
Коментари Харесай

Бриджит Макрон си показа краката в къса рокля

Бриджит  Макрон счита, че всяла  жена на 70, която е омъжена за доста по-млад брачен партньор може да носи тоалети, които са подобаващи за дами на 20 или на 30 години. Първата дама на Франция е в прорез с принципи  френските дами, които споделят, че старостта е красива, няма потребност от  козметични интервенции.

Бриджит е известна с пристрастеността си към естетическите корекции и се е подлагала на голям брой пластики.

Заради Еманюел Макрон тя заряза първия си брачен партньор, от който има 3 деца и се омъжва за някогашния си ученик през 2007  година Двамата се срещат в учебно заведение, където бъдещата госпожа Макрон е преподавала литература и актьорско майсторство.

Мнозина се изненадаха от този брак и го осъдиха. Но има и поддържници на такава разлика във възрастта. Те настояват, че натрупалата доста житейска мъдрост Бриджит знае по какъв начин да приказва и да поддържа връзка с избраника си.

Повече въпроси буди стила на 70-годишната първа дама Обвиняват я, че прави обезверени опити  да наподобява по-млада от същинската си възраст като се осмелява да си демонстрира краката в къси поли. Както при последната й обществена поява, когато се появи в бяла рокля и бежови високи токчета, с което предизвика  вълна от мнения.

Докато едни я хвалят, то други разясняват, че наподобява на остаряла кукла Барби с грозни колене, които издават възрастта й. Самата Бриджит постоянно споделя: „ Обичам да нося къси поли, усещам се по-свободна, а по отношение на краката ми, популярност богу към момента са в редовност. ”

Тагове: new Бриджит Макрон първата френска дама Бриджит Макрон на 70
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР